Mijn naam is Lotte Verstappen en dol op alles wat maar met creativiteit te maken heeft. Vanaf kinds af aan was ik al dol op tekenen. Zo tekende ik vaak  fantasie boten met complete huizen erop.
Mijn beeldende fantasie is een belangrijk aspect in mijn leven.  Als ik een bepaalde gedachte voor me visualiseer kan ik deze gemakkelijk op papier zetten.
‘Create a Lot’ staat centraal voor ‘create’ = maak, maken ‘a Lot’= heel veel.
‘Create a Lot’ staat dus voor het maken van vele verschillende dingen. Via deze naam wil ik tot uitdrukking brengen dat ik creatief ben op meerdere gebieden zoals illustreren, vormgeven, het maken van een tekening of het werken voor een opdrachtgever.

Mijn opleiding Docent Beeldende Vorming in Tilburg heeft me veel gebracht, ik ben veel meer gaan experimenteren met materialen op het papier. Ook ben ik dichterbij mezelf gekomen, door te reflecteren op wie ik ben en op mijn werk.De vruchten pluk ik nog dagelijks doordat ik altijd een persoonlijke handtekening (touch) in het werk weet neer te leggen…..

Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een tekening en een illustratie?

Definitie tekening
de tekening zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [
ˈtekənɪŋ] Verbuigingen:   tekening|en (meerv.) 1) afbeelding die met potlood, pen of krijt is getekend (1) Voorbeelden:   `een tekening van een huis`, `werktekening`een kindertekening  (een teken…

Definitie illustratie
de illustratie zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [
ɪlʏsˈtra(t)si] Verbuigingen:   illustratie|s (meerv.) 1) plaatje in een boek of tijdschrift Voorbeeld:   `De tekst wordt verduidelijkt met illustraties.` 2) plaatje met tekst Voorbeeld:  een stripverhaal

Waarom ik nu zo graag illustreer is omdat ik persoonlijke gedachten spinsel en verhalen kan laten zien door middel van beeld. Ik wil mensen iets bijbrengen of een boodschap meegeven op mijn eigen verhalende wijze.

Team van Fonty’s GrOw
Werken met Create a Lot was een plezierige ervaring omdat:
“De samenwerking met Create a Lot was naar volle tevredenheid omdat ze snel reageert,
meedenkt en mooie tekeningen maakt.”
Ik pas me snel aan in verschillende omstandigheden, ik ben een beelddenker zogezegd. Als iemand zijn idee of verhaal presenteert heb ik al gelijk ideeën. Je werkt niet alleen met ‘Create a Lot’ maar ook met mijn enthousiasme, fantasie en liefde voor het vak.
Ik wil het beste uit het ontwerp/product/idee halen, maar ook uit mezelf.

Ik streef naar een persoonlijke, creatieve en unieke weg waarin het eindresultaat een hoogtepunt is van het gehele proces.

“Let’s Create a Lot!”